tag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post4533379989244912809..comments2024-01-29T15:05:12.978+02:00Comments on Pienet herkkusuut: Mansikka- ja valkosuklaamousset kakun väliin ja muuallePienet Herkkusuut - Maijuhttp://www.blogger.com/profile/15459194746323275511noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-43998601327708651002016-08-24T17:34:34.636+03:002016-08-24T17:34:34.636+03:00Kuinka monta desiä tuosta vakjosuklaa moussesta n....Kuinka monta desiä tuosta vakjosuklaa moussesta n. tulee?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17539284490414160144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-45663524865868576432015-10-02T21:14:40.735+03:002015-10-02T21:14:40.735+03:00Hei, Käytän yleensä aina vaniljamaitoa tai pelkkää...Hei, Käytän yleensä aina vaniljamaitoa tai pelkkää tavallista maitoa kostutukseen. Kakkupohjani ovat melko pehmeitä ja kostutusta olen laittanut koko kakkuun yhteensä vain n. 0,5-1 dl. Kannattaa levittää kostutus pullasudilla.Pienet Herkkusuut - Maijuhttps://www.blogger.com/profile/15459194746323275511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-17930942782857854162015-09-24T23:23:48.753+03:002015-09-24T23:23:48.753+03:00Millä olet kostuttanut näiden täytteiden kakkupohj...Millä olet kostuttanut näiden täytteiden kakkupohjan? Ja paljon olet laittanut?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-91125369188900628122015-05-28T00:55:53.256+03:002015-05-28T00:55:53.256+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13491999707121443295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-6027527012413867182015-05-20T08:45:26.894+03:002015-05-20T08:45:26.894+03:00Hei. Ei ole tyhmä kysymys, vaan oikeastaan ihan hy...Hei. Ei ole tyhmä kysymys, vaan oikeastaan ihan hyvä kysymys :) Eli tosiaan, jos sinulla ei ole vuokaa tai astiaa johon kakun kokoat, voit antaa moussen jähmettyä ensin jonkin aikaa jääkaapissa ja kun se on jämäkämpää, niin levittää sen sitten kakun väliin. Paras tapa kuitenkin on koota kakku vuokaan tms. Voit käyttää mielikuvitusta, sillä joku uunivuoka/muovikippo käy myös, kun ensin vuoraat sen kelmulla. Sitten kun kakku on hyytynyt, kiepautat sen vain ympäri tarjoiluastialle, poistat kelmut ja kuorrutat + koristelet :)Pienet Herkkusuut - Maijuhttps://www.blogger.com/profile/15459194746323275511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-68432312318921991012015-05-19T22:11:51.481+03:002015-05-19T22:11:51.481+03:00Moikka! Tyhmä kysymys, mutta voinko antaa mansikka...Moikka! Tyhmä kysymys, mutta voinko antaa mansikkamoussen jähmettyä kipossa ennen sen levittämistä kakun väliin? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-13026983451055568302014-11-25T08:45:46.157+02:002014-11-25T08:45:46.157+02:00Näin on ja mielestäni mansikka- ja valkosuklaa sop...Näin on ja mielestäni mansikka- ja valkosuklaa sopivat niin hyvin yhteen... Oikeastaan valkosuklaa taitaa sopia lähes minkä tahansa kanssa hyvin yhteen... :) Tällä kertaa tuo samettinen valkosuklaatäyte meni ohi jopa tuosta mansikkatäytteestä näin annoksena, ilman kakkupohjaa...Pienet Herkkusuut - Maijuhttps://www.blogger.com/profile/15459194746323275511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643213277412158537.post-50252002922860255322014-11-24T19:37:47.504+02:002014-11-24T19:37:47.504+02:00Mascarpone, kerma ja valkosuklaa yhdessä saavat ky...Mascarpone, kerma ja valkosuklaa yhdessä saavat kyllä aikaan herkullisen moussen. Mansikkamousse toimii varmasti hyvin yhdessä valkosuklaamoussen kanssa.Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.com