8. toukokuuta 2015

Pink and White synttärit kermakakuilla :)


Viime viikonloppuna juhlittiin tyttäreni 9-vuotissyntymäpäiviä ja niitähän juhlitiinkin sitten kahteen otteeseen, kun ensin oli tietysti juhlat kavereille ja sitten vielä sukulaisille :)
Teemaa ei ison :) tytön syntymäpäivillä sinänsä enää ollut, vaan juhlat rakennettiin tällä kertaa värejen ympärille. Tyttäreni valitsikin kaupasta kaikkea pinkkiä mukaansa ja niin juhlista tuli Pink and White Partyt...


Koska teemaa ei ollut, ei tyttäreni myöskään halunnut teemakakkua, vaan pyysi ihan tavallista kermapursotettua kakkua. Hieman pettymys äidille, mutta mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi :D
Jännä juttu sinällään, että kummatkin näistä vanhemmista lapsistamme on viime vuosina pyytäneet kermakakkua massapäällysteisen kakun sijaan, kun taas pienemmät perheemme lapsista innolla selaavat kakkujen kuvia ja miettivät, millaisen haluavat synttäreilleen.
Johtuneeko tuo sitten iästä vai mistä... Äitistä olisi ihana päästä toteuttamaan uusia erilaisia kakkuja, mutta ei, isommille lapsille sisin ja maku on tärkein, ei ulkonäkö. 
Pitäisiköhän tuosta olla sitten ylpeä :)

Tällaisia kermakakkuja juhlissa sitten tarjoiltiin...


Kakuissa sisällä vaalea kakkupohja ja ihana mansikkamousse tuoreilla mansikoilla.



Lisäksi juhlissa oli tarjolla aivan ihanaa valkosuklaa-marjajuustokakkua.


Koska juhlien järjestämisessä oli muutenkin kiirettä, niin mitään suolaista en tällä kertaa leiponut, vaan päästin itseni helpolla. Tein pieniä cocktailpaloja, joissa oli viinirypäleitä sekä joko nakkia tai lihapullia. Lisäksi tarjolla oli suolakeksejä sekä maustettua tuorejuustoa.
Eikö saakkin joskus mennä siitä mistä aita on matalin, eikö?
Ja loppujen lopuksi nuo olivatkin melkoinen hitti ja katosivat melkein sitä mukaa kun niitä kerkesin lisää pöytään tekemään :) Ja mikä pääasia, lapset rakastivat niitä!



Ja lopuksi vielä onnittelut ihanalle Jessica-tyttärelleni tätäkin kautta! <3


8 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköistä, mukavan simppeli ja tyttömäinen kattaus :) Mäkin ajattelin laittaa ruusupursotuskakun tyttären 1v-synttäreille. Joskus on kiva tehdä ihan simppeli kakku vaikka jotain pientä koristetta ajattelin vielä laittaa ;) Tuli mieleen noista massakakuista, kun mä en niitä tee, mutta koristeita teen sokerimassasta joskus kakkuihin. Niin olen ottanut tavaksi laskeskella kuinka monta kukkaa tms kakkuun tulee, kun meidän suvun lapset aina hulluna himoitsevat juuri niitä koristeita! :D Aina kun on kakkua niin kaikki huutavat kilpaa, että mää haluun syödä tollasen kukan! Pitääpä sitten aina olla varautunut siihen ettei kukaan jää ilman. Pienet lapset pitävät sokerimassaa ihan karkkina! ;D

    Onnea Jessicalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! Tuo ruusupursotus on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis ja näyttävä ja maistuu paljon paremmalle kuin sokerimassa :D Ihana, että olet ajatellut pieniä vieraita noin tarkkaan. Varmasti ovat lapset onnessaan saadessaan omat kukkaset. Muistan itsekkin pienenä himoinneeni kakusta juuri niitä pahville maistuvia koristekukkia :D Sokerimassa tosiaan maistuu ihan sokerille ja kyllä meilläkin pienimmäiset ihan mielissään niitä koristeita mussuttavat (pienin joskus jopa ilman lupaa kuivumassa olevia koristeita), kuten myös siskontyttöni, mutta itse en siitä niin välitä. Mielummin syön kermapursotuskakkua itsekkin.
      Jessica kiittää myös onnitteluista :)

      Poista
  2. Ihan syötävän söpöjä ja takuulla maukkaita :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat tarjottavat :) Kyllä vieraiden kelpasi juhlia! :) Itsekin tein viime vuoden puolella tytölleni kermapursotetun ruusukakun (http://suklaapossu.blogspot.fi/2014/09/kakku-kaksivarisilla-ruusupursotuksilla.html), Oli kivaa vaihtelua massakuorrutteiselle kakulle. Oletko muuten koskaan kokeillut kakun päälle valkosuklaamassaa (suklaapossu.blogspot.fi/2013/04/muotoiltava-valkosuklaamassa.html). Itse käytän sitä aina massakakkuihin. Se maistuu paljon paremmalta kuin sokerimassa. Kerran kokeilin sokerimassakakkua, mutta en enää koskaan tee sellaista, se maku ei vaan ollut mun juttu. Mutta tuo valkosuklaamassa maistuu oikeesti hyvälle, melkein kuin valkosuklaata söisi :P Suosittelen kokeilemaan, jos vain kiinnostaa testailla jotain uutta, tosi hyvänmakuista kuorrutetta :D

    Nuo pikkusuolaiset on just hyviä tarjottavia lasten juhliin. Meidänkin tyttö on toivonut tuollaisia viinirypäle-nakki-lihapulla-tikkuja omiin juhliinsa :) Mutta on niitä toiveita muitakin, katsotaan mitä ehtii tekemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suklaapossu! Tuota valkosuklaamassaasi en ole vielä kokeillut, vaikka tarkoitus kyllä on ollut... Ehkäpä jo ensi juhliin kokeilen ;) Sokerimassan tosiaan jätän syömättä kakun päältä, mutta tuon valkosuklaamassan uskoisin uppoavan, onhan valkosuklaakin niin hyvää! :P
      Nuo pikkusuolaiset ovat kyllä helppoja, nopeita ja lasten mieleen olevia herkkuja. Eihän aina tarvitse leipoa ihan kaikkea itse :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...