6. heinäkuuta 2015

Pienen prinsessan kimaltavat kakut :)


 Minua pyydettiin tekemään 4 vuotiaan pikkuprinsessan syntymäpäiville kimaltavia kakkuja.
Toisesta kakusta toivottiin saman tyylistä kuin aiemmin tekemäni bling bling-kakku rippijuhliin, mutta ruusun tilalle vaihdettiin tiara.


Kakun sisällä vaalea kakkupohja sekä mansikkamousse tuoreilla mansikoilla.
Kakun päällä sokerimassan ja vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta, jonka pinnassa vielä sokeria. Tiara tehty sokerimassasta ja kakun alareunassa oleva timanttinauha ei ole syötävä... 


Juli-neidin toiseen kakkuun taas toivottiin eläimiä, koska neiti pitää niistä niin kovin.
Loppujen lopuksi kakun päälle valikoitui köllöttelemään koiranpentu ja koska toiseenkin kakkuun tuli kimallusta, niin pitihän sitä tähänkin kakkuun saada ;)


Tässäkin kakussa sisällä vaalea kakkupohja sekä mansikkamousse.
Kakun pinta sokerimassan sekä vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta, koristeet sokerimassasta ja kakun pinnalle ripoteltu vielä glitter-nomparilleja. 


Näin Julia vielä seuraavana päivänä ja neiti kertoi tykänneensä kakuista, joten tehtävä suoritettu kunnialla :) Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihania prinsessamaisia kakkuja :) Tuo sokeripäällinen onkin muuten tosi hieno! Taidankin kokeilla samaa ideaa valkosuklaamassan päällä. Kiitti vinkistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suklaapossu! Kannattaa ilman muuta kokeilla, kakusta tulee todella näyttävä tuolla "sokerihuurrepinnalla"! Kakku on luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa... Mielenkiinnolla odotan sinun kakkusi kuvia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...