Hei piiitkästä piiitkästä aikaa kaikille teille leivonnan ystäville!
Blogi on elänyt hiljaiseloa pitkään, aivan liian pitkään. Kerron teille syyn tähän vielä joskus myöhemmin, mutta nyt ihan ensimmäiseksi esittelen teille uuden ihanan suklaisen juustokakku-ohjeen - Tupla-kakun.
Törmäsin Tupla-kakkuun instagramissa ja sen herkullinen ulkonäkö sekä tietysti tupla-patukan kuuluminen kakkuun sai minut kokeilemaan reseptiä - hieman muokattuna tosin. Alkuperäisessä reseptissä oli täytekeksi-pohja, mutta minun mielestäni tämä alla oleva pohja toimi kakussa täydellisesti. Lisäksi tein pieniä muutoksia kakun täytteeseen ja vaihdoin täytteen tuorejuuston mascarponeen, sillä itse maistan tuorejuuston aina hieman pistävänä kakusta.
Kuorrutteen määrä oli minulla hieman reilu, mutta pienemmällä annoksella oli kuorrute vaikea saada valumaan joka puolelta kakun reunojen yli. Ja ainahan ylimääräisen kuorrutteen voi käyttää johonkin muuhun (lue leipurin ja apulaisten suuhun).
Kakku sai kehuja kaikilta herkuttelijoilta ja se maistui niin pienille kuin isoille. Suosittelen kokeilemaan!
Voi, että. Täytyy vielä sanoa, että onpa mukava olla takaisin leivonnan ja kirjoittamisen parissa!
TUPLA-KAKKU
n. 200 g Digestive-keksejä
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Tupla-täyte
5 dl vispikermaa
Mittaa kerma teräskattilaan. Paloittele Tupla-patukat kattilaan kerman joukkoon ja kuumenna (älä keitä) keskilämmöllä kokoajan sekoitellen, kunnes tuplat sulavat kerman joukkoon.
Kun tupla-kerma on kunnolla jäähtynyt, laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä vähintään 5 minuutiksi.
Kaada täytevaahto keksipohjan päälle irtopohjavuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään muutaman tunnin ajaksi.
Ihanaa että olet tullut takaisin! <3
VastaaPoistaTätä Tupla-kakkua on testattava, sillä Tupla kuuluu sekä mieheni että veljeni lapsien suosikki suklaiden joukkoon. :)
Kiitos Nanne! Ihanaa olla takaisin. <3 Tämä kakku oli kyllä herkullista, kannattaa tosiaan testata :P
PoistaVoiko olla totta?Yhtäkkiä näen,että sulta on uusi postaus.Usein olen käynyt täällä katsomassa ja ihailemassa leivonnaisiasi.Ajattelin,että teillä on sattunut jotain todella ikävää.Upeeta,että olet taas täällä.
VastaaPoistaKiitos ihanasta kommentistasi <3 Jotakin sattui, mutta se on nyt ollutta ja mennyttä. Nyt olen täällä takaisin, vaikkakin tahti voi olla hitaampi :D Tervetuloa seuraamaan jatkossakin.
PoistaTäältä olen monet ohjeet kokeillut ja kaikki ollet todella hyviä ja toimivia. Kiitos niistä <3 Ihanaa, että olet tullut takaisin :)
VastaaPoistaKiitos kommentistasi <3 Ihanaa, että olet löytänyt blogiini, on mukava olla takaisin!
PoistaMinkä kokoiseen vuokaan ohje on?
VastaaPoistaIkinä ei ole ollut näin vaikeaa saada kermaa vatkattua. Onko muilla ollut ongelmia? Kakku kuitenkin nyt hyytymässä, toivottavasti pysyy kasassa 🤭😅
VastaaPoistaMulla sama juttu. Ei vaahtoutunut ollenkaan🥲
PoistaMiten sulle kävi? Mä oon parasta aikaa vstkaamasss eikä meinaa millään vaahtoutua🙄
VastaaPoistaDating for everyone is here: ❤❤❤ Link 1 ❤❤❤
VastaaPoistaDirect sexchat: ❤❤❤ Link 2 ❤❤❤
z6.
Hyvin makea suklaajuustokakku. Mausta ei juuri tuplaa tunnista, mutta maussa ei moitittavaa, mutta tekemiseen saa varata aikaa.
VastaaPoistaKakku pysyi hyvin kasassa, vaikka kerma ei vaahtoutunut millään. Käytin kuorrutukseen vain 200g suklaata, lopputulos silti aivan törkeän hyvän makuinen. Kiitos reseptistä!
VastaaPoista