5. huhtikuuta 2014

Koirakakku kummitytölle
Ihana kummityttöni Nelli täytti 1 vuoden ja sain kunnian tehdä neidille kakun juhliin. Toiveena oli "hau hau" ja pian netistä löytyikin mieleinen malli . Kun sitten kaikki vieraat oli kutsuttu, huomattiin ettei vierasmäärälle pelkkä hau hau yksin riitä. Niinpä päätettiin tehdä alle vielä tyynykin. Loppujen lopuksi tekemäni tyyny oli aiemmista mittauksista huolimatta aavistuksen liian pieni, mutta koiruli saatiin kuitenkin siihen mahdutettua. Kakku vastasi suhteellisen hyvin alkuperäistä mielikuvaani, ainahan toki paranneltavaakin löytyy, mutta valitettavasti kakku kärsi hieman "vuoto-vahinkoja". Ilmeisesti tämä johtui liiallisesta pohjan kosteudesta, joten jatkossa en kostuta alinta kerrosta ollenkaan. Vai onko jollain vinkkejä tähän ongelmaan?

ONNEA VIELÄ NELLI ! <32 kommenttia:

  1. Vastavierailulla :) Sulta löytyy täältä herkullisia juttua. Ja tämä koirakakku on aivan ihana! :D Lisään sut mun blogiluetteloon heti kun saan sen taas toimimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät kakusta. Itsekkin tykkäsin ja oli tarpeeksi hempeäkin 1-vuotissynttäreille :) Kiitos blogiluotteloon lisäämisestäkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...