21. heinäkuuta 2014

Perhoskakkuja


Siskontyttöni ja samalla siis myös kummityttöni täytti 6 vuotta ja syntymäpäiväkakuiksi toivottiin jotain kesäistä ja perhosia. Koska vieraita oli tulossa melko paljon, piti kakkuja tehdä kolme ja kaikkiin sain kokeilla erilaisia koristeluita, kunhan teema säilyi.


Tämä ensimmäinen kakku oli ehkä sekoitus äidin, tyttären sekä kakuntekijä-tädin toiveita...


Tämä toinen kakku oli puolestaan äidin toiveiden mukainen, eli vihreä kakku ja valkoisia sekä vihreitä perhosia ja kukkia. Jostain syystä kamera hieman vääristi tämän kakun värejä, oikeasti kakku (varsinkin perhoset) oli raikkaamman värinen... Viimeiset kuvat tästä kakusta eri kameralla otettu ja värit lähempänä oikeaa.


Valitettavasti tämän kakun kanssa kävi sellainen moka, että olin ymmärtänyt kukka-asian väärin, sillä tähänkin kakkuun olisi äiti halunnut keskelle ison kukan, mutta kelpuutti onneksi kakun tästä virheestä huolimatta ja valitsi tämän kakun lempparikseen näistä kolmesta...

Tämän kolmannen ja viimeisen kakun sain koristella oman mieleni mukaan...Tykkäsin itse kovasti myös tästä kakusta ja oli vaikea valita lempikakkua näiden kolmen väliltä...


Kaikissa kakuissa sisällä vaalea pohja, mansikkamousse ja tuoreita mansikoita. Päälliset sokerimassan ja vaahtokarkin makuisen kaulintamassan sekoitusta, koristeet sokerimassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...