3. toukokuuta 2015

Baby Showerit ja vaippakakut :)


Tässä on nyt pari viikkoa juhlittu juhlien perään, eikä nämä juhlat näytä ihan heti loppuvankaan... 
Pari viikkoa sitten juhlittiin poikani salibandyjoukkueen Oulu Cup-voittoa, viime viikonloppuna ystävämme 30-vuotisjuhlia sekä Kärppien suomen mestaruutta ja nyt  tänä viikonloppuna juhlittiin tyttäreni syntymäpäiviä sekä siskoni baby showereita. Ensi viikonloppuna juhlitaan puolestaan siskonpoikani syntymäpäiviä sekä äitienpäivää... Ja loppukuustahan juhlitaankin jo valmistuvia.
No hyvähän se vaan on, että juhlien aiheita riittää :)


Nyt ensimmäiseksi tulee nämä Baby Shower juhlat ja vaippakakku, mutta ensi viikolla hieman synttäritunnelmia sekä resepti aivan ihanaan juustokakkuun... Pysykää siis kuulolla!Elikkä tosiaan tänään vietettiin siskoni  yllätys Baby Showereita eli suomeksi vauvakutsuja. 
Nämä olivatkin ensimmäiset tällaiset juhlat, joihin olen päässyt osallistumaan ja voin kertoa, että kivat juhlat olivat!
Ensimmäistä kertaa askartelin myös toisen siskoni kanssa tällaiset vaippakakut, jotka sisälsivät vaippoja, harsoja, vauvantalkkia, suklaakonvehteja, tuttipullon, pehmonallen sekä diettipossun (ei sillä, että siskoni sellaista tarvitsisi, mutta kun hän noista olemattomista raskauskiloistaan stressaa, niin tämä oli hauska ylläri).


Pitihän tuon vaippakakun lisäksi tietysti oikeakin kakku tehdä ja se näytti tällä kertaa tältä 


Kakuttelun ja muutaman arvaus/ennustusleikin lisäksi perheystävämme tuli ottamaan siskostani vauvamasu-kuvia ja  lisäksi teimme juhlissa siskolleni "synnytyskorun", johon jokainen valitsi oman riipuksensa symboliksi tuestaan. 
Korusta tulikin mielestäni aivan ihana!
Tällaista uutta ihmettä sekä uusia seikkailuita odotellessa haluan kiittää vielä kaikkia juhliin osallistuneita tätäkin kautta! :)


4 kommenttia:

 1. Oi, miten on herkkiä kuvia ja kakkuja - aivan ihania :)

  VastaaPoista
 2. Hieno kakku ja ihana vaippakakku! :) Mä olen aika monet vauvakutsut päässyt viettämään ja ne onkin aina ihania ♥ Vaippakakkujen tekeminen on niin ihanaa! :D Niitä olen muutamat päässyt tekemään (http://taikakakut.blogspot.fi/search/label/Vaippakakut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Minulla tosiaan oli ensimmäiset laatuaan nuo kutsut, mutta ihanat olivat kyllä :) Itse tykkäsin myös tuon vaippakakun rakentamisesta :) Nuo sinunkin vaippakakut näyttivät ihanilta, en olekkaan niitä ennen blogissasi huomannut, blogisi on niiiin laaja :) Kiitos linkistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...