4. kesäkuuta 2015

Voileipäkakkuja


No niin, tässäpä nyt sitten nuo viime viikon voileipäkakut, joista jo aiemmin mainitsinkin...
Näiden julkaisu hieman viivästyi, sillä kävin Helsingissä Unelmakakku-illassa ja onneksi kävin, sillä olihan ihana ilta! Reissu oli muutenkin ihan huippu ja nähtäväksi jää, mihin tästä eteenpäin... :)


Ja sitten takasin noihin kakkuihin.
Eli nuo kaksi ylintä kakkua ovat porovoileipäkakkuja ja ylempi niistä siis lakkiaisjuhliin tehty.


Tämä lohivoileipäkakku meni myös lakkiasiin ja sen ohje löytyy täältä.


Ja stten vielä viimeisenä tämä tuttu kinkkukakku ja ohjeen siihen löydät  täältä.


  Sain muuten vielä myöhemmin kakkujen tilaajalta viestin, jossa kerrottiin kakkujen kruunanneen heidän juhlapöytänsä ja saaneen kehuja uskomattoman hyvästä mausta :) Voin kertoa, että tuo viesti lämmitti mieltä kovasti :)

Loppuviikko menee taas kakkuja väsätessä, mutta ehkä jo ensi viikolla saadaan uusia leivonnaisia ja reseptejä kehiin, tai ehkä jopa kesän ensimmäiset itse tehdyt jäätelötkin...

6 kommenttia:

 1. Ihan parasta on tehdä kaunis kakku, jota tilaajatkin huokailevat sen nähdessään. Vielä parempaa on saada positiivista ja vilpitöntä palautetta kakun herkullisesta mausta. Kauniita ovat nämä, itselläni on edessä voileipäkakkujen leipominen ensi viikolla omiin juhliini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Anni! :) Aito positiivinen palaute on niin parasta... Kiitos sinulle kommentista ja eiköhän sinun voileipäkakut ole vähintään yhtä kauniita :) Käyn myöhemmin kurkkaamassa...

   Poista
 2. Olet kyllä todella taitava! Aivan upeita kakkuja! Saisiko tuohon porovoileipäkakkuunkin reseptiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Olivia! Yritänpä saada ohjeen blogiin ensi viikon aikana. Toivottavasti muistan vielä kaiken... No ainakin suurinpiirtein :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...