Näitä ihania suussasulavia triplasuklaamousseja voi tarjoilla joko näin cocktailpalatyyppisesti pienissä annoksissa tai sitten vaikka hieman isompana esimerkiksi jälkiruokana.
Ja aivan loistavasti mousset sopivat myös kakunväliin.
Mousseihin ei tarvitse kuin muutamaa hullua ainesta, minkä lisäksi ne ovat helppoja valmistaa.
Meillä nämä tosiaan olivat "coctailpaloina" ja kaikki tarjolla olleet katosivat parempiin suihin. Nämä olivat niiiin herkullisia.
Triplasuklaamousset (reilu 20 kpl pieniä)
Tummasuklaamousse
2,5 dl vispikermaa
2 rkl tomusokeria
125 g mascarponea
100 g taloussuklaata
50 g maitosuklaata raastettuna
Vatkaa kerma ja tomusokeri vaahdoksi.
Sulata suklaa varovasti mikrossa.
Notkista mascarpone ja sekoita se sulatettuun suklaaseen.
Kääntele lopuksi sekaan vielä raastettu maitosuklaa.
Nostele suklaamassa esimerkiksi kertakäyttöiseen pursotuspusiin ja leikaa kärki auki. Pursota massaa pieniin astioihin ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
2,5 dl vispikermaa
125 g mascarponea
100 g valkosuklaata
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
Sulata suklaa varovasti mikrossa. Notkista mascarpone ja sekoita se sulatettuun suklaaseen.
Vatkaa hyvin sekaisin ja nostele suklaavaahto pursotuspussiin.
Pursota tummasuklaakerroksen päälle ja ripottele päälle suklaarouhetta.
Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Vatkaa hyvin sekaisin ja nostele suklaavaahto pursotuspussiin.
Pursota tummasuklaakerroksen päälle ja ripottele päälle suklaarouhetta.
Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Hei, montako kupillista coctailjälkkäriä näistä suunnilleen tulee? Kiitti!
VastaaPoistaJa vielä edelliseen, voiko massan tehdä juhlia edeltävänä iltana vai onko parempi valmistaa samana päivänä kun on juhlat?
VastaaPoista