27. huhtikuuta 2015

Valokuvakakku


Viime lauantaina juhlittiin rakkaan perheystävämme, tyttäremme kummisedän 30-vuotisjuhlia.
Minä sain kunnian tehdä kakun sekä muita tarjottavia juhliin ja melko nopeasti olikin selvillä millainen kakusta tulisi.


Kakun ulkonäkö oli syntymäpäiväsankarille yllätys, sillä suunnittelimme kakun salassa tuon sankarin paremman puoliskon (=minun rakkaan ystäväni) kanssa.
Hetken aikaa kakkua suunniteltuamme päädyimme siihen, että kakkuun tulisi kuvia sankarin tärkeistä ja rakkaista harrastuksista sekä muista elämänvaiheista. Ja kuviahan muuten riitti, sillä on melko toimelias ja aikaan saava kaveri, etten sanoisi :D


 Hetken aikaa netin ihmeellistä maailmaa selattuani, löysin sivuston, josta sai tilattua "filmirullaa" omilla valokuvilla. Tarkoitus olikin tehdä kakku, jonka ympärillä kiertäisi filmirullana nuo valokuvat.
Kun kakkua sitten tein, kaipasin kakun päällekkin jotakin ja niinpä suunnitelma muuttui hieman ja leikkasin filmirullasta kuvat irralleen ja liimasin niitä sekä kakun reunoille, että päälle.
Kakussa olevat kuvat ovat siis täysin syötäviä ja liimattu kakun pintaan elintarvikeliimalla. Kuvat pysyivät tosi hyvänä, eivätkä olleet moksiskaan tuosta liimasta. Kuvat on tilattu valokuvakakkuun.fi-sivustolta täältä.
Kakun ulkonäkö meni muuten nappiin, sillä sankari oli tosi tyytyväinen kakkuun ja sanoi, ettei olisi osannut edes pyytää tuollaista. :)
Kakussa sisällä oli vaalea tunnelikakku mansikkamoussella.
Päällinen ja kukat sokerimassasta, teksti kirjoitettu elintarviketussilla.Onnittelut ikinuorelle Kitelle vielä tätäkin kautta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...