8. marraskuuta 2014

Lelukakku kummipojan 1-vuotissynttäreille


Niin se aika rientää, että pieni kummi-poikammekin (jonka ristiäiskakusta tämä blogi muuten sai alkunsa) täytti jo yhden vuoden. Sain tehdä makeat tarjottavat juhliin ja aika vapaat kädetkin minulle annettiin...  Niin Nikon äiti, kuin minäkin halusimme kakusta iloisen sekä värikkään. Ystäväni sanoikin hyvin, että käytetään värejä nyt kun niitä vielä voi käyttää. Myöhemmin kehittyi ajatus lelu-kakusta. Eli kakkuun siis tulisi 1-vuotiaan leluja. Kakun koristeistahan löytyykin niin juna, pallo kuin pehmolelujakin. Vaikka kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mielestäni kakusta tuli silti oikein kiva ja ihanan värikäs ja raikas.

Kakun sisältä löytyy tumma kaakao-kakkupohja, tummasuklaamousse sekä passionhedelmä-mousse. Päällinen kakussa on sokerimassan sekä kaulintamassan sekoitusta ja koristeet sokerimassaa, suklaamassaa sekä tietysti junan kyydissä karamelleja :D


 Yksityiskohtia vielä tarkemmin...
Onnea vielä tätäkin kautta ihanalle ja iki-iloiselle Niko-pojalle ! <3

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Aivan ihana toi karkkilastissa oleva juna! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! :) Ihastuin itsekkin, kun joskus näin netissä karkkijunan ja nyt se tuli ensimmäisenä kakkua miettiessä mieleen. Juna toi myös kivasti väriä ja näköä kakkuun.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...